Studietur foråret 2018

Brandkadetter i Danmark inviterer i samarbejde med Brandmandsforeningen Schleswig-Holstein på studietur til Rendsburg i Tyskland.

Kom og få et indblik i hvordan arbejdet organiseres og udføres i de tyske brandkadetkorps i Schleswig-Holstein med fokus på inspiration og erfaringsudveksling mellem tyske og danske brandkadetinstruktører. Turen vil også byde på besøg på et øvelsesområde og inspektion af de tyske materialer/redskaber, som bliver brugt i brandkadetkorpsene.

Dato og pris

Studieturen afholdes den 11. – 13. maj 2018.

Programmet starter fredag kl. 18.00 med fælles aftensmad i Rendsburg og et fagligt indlæg. Programmet slutter ca. kl. 14 om søndagen, hvorefter turen går mod Danmark.

Prisen pr./pers. er 750 kr. ex. moms.

Prisen inkluderer overnatning og forplejning. Prisen dækker ikke transportudgifter.

Det nærmere program er ikke fastsat endnu.

Tilmelding

Studieturen er for alle, som arbejder med brandkadet- og ungdomsbrandkorps i Danmark. Tilmeldingen er efter først-til-mølle-princippet, og der er begrænset antal pladser. Dog ser vi gerne, at så mange brandkadetkorps- og ungdomsbrandkorps som muligt er repræsenteret, så vi fordeler derfor pladser herefter.

Tilmelding er bindende. Bliver man forhindret i at deltage, er man velkommen til at give sin plads til en kollega. Ved afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr på 750 kr.

Det er ikke muligt at få eneværelse.

Deadline for tilmelding er fredag den 9. februar 2018.

 

 

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående:

ProjektlederBrandkadetinstruktørSSP-medarbejderAKT-medarbejderArbejder i ungdomsskolenArbejder i den boligsociale helhedsplanAndet