Instruktørtræf 2019

 

TILMELDINGEN ÅBNER SENERE – MEN SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN DEN 2.-3. NOVEMBER 2019.

 

Kom og få to gode dage med fuld valuta på den faglige front! Bliv udfordret og inspireret i dit arbejde med unge gennem faglige oplæg og del erfaringer og oplevelser med kollegaer fra hele landet.

Weekenden vil byde på forskellige faglige oplæg med fokus på arbejdet med børn og unge i beredskabet. Herudover vil der være tid til vidensdeling og socialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Hvor og hvornår
Instruktørtræffet afholdes i Middelfart i weekenden den 2. – 3. november 2019.

Undervisningen foregår på Middelfart Brandstation, Mandal Alle 19, 5500 Middelfart. Undervisningen starter lørdag kl. 9.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Hvem kan deltage
Alle brandkadetinstruktører, der arbejder med børn og unge i beredskabet kan deltage. Herudover er samarbejdspartnere, der har direkte tilknytning til de unge i projektet, også mere end velkomne til at deltage (eksempelvis medarbejdere fra ungdomsskolen, de boligsociale helhedsplaner, SPP m.fl.)

Indkvartering
Overnatning foregår på Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad. Enkeltværelser kan tilkøbes.

Hvis du vil ankomme til Brogaarden allerede fredag aften den 2. november 2018, så skal dette aftales og afregnes direkte med Brogaarden på telefon: 64 40 17 00

Pris
Det er gratis at deltage.

  • Ønskes enkeltværelse med delebad: tillæg 350 kr. pr. person, eks. moms (først til mølle)

Tilmelding
Pladserne fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Dog bliver der taget hensyn til, at så mange korps som muligt bliver repræsenteret.

Du kan tilmeldte dig her

Tilmeldingen er bindende. Bliver man forhindret i at deltage, er man velkommen til at give sin plads til en kollega. Ved afbud eller udeblivelse opkræves det fulde gebyr på 1500 kr.